Ruža Tomašić treba biti povjerenica EK, a ne Dubravka Šuica !!!

Pero Kovačević

Piše: Pero Kovačević

Andrej Plenković u utorak se u Opatiji obratio novinarima te je potvrdio da će hrvatska kandidatkinja za povjerenicu Europske komisije biti Dubravka Šuica. Što će Hrvatska dobiti imenovanjem Dubravke Šuice na mjestu povjerenice Europske komisije??? Jedno veliko ništa !!!

Jednako tako što je dobila imenovanjem Nevena Mimice na mjestu povjerenika Europske komisije u prošlom mandatu. Da se Andrej Plenković vodio interesima hrvatskog naroda i Hrvatske, te postignutim rezultatima i dosadašnim radom u Europskim parlamentu onda bi predložio imenovanje Ruže Tomašić na mjestu povjerenice Europske komisije.

Plenković se vodio interesom podobnosti. Što dosadašnji rad i afere govore o Dubravki Šuici? Koje uopće njezine pozitivne reference da bi bila imenovana? Žalosno, ali istinito. Ovako će korist od imenovanja Dubravke Šuice na mjesto povjerenice Europske komisije jedino imati Dubravka Šuica i Andrej Plenković, te Sunčana Glavak koja će zamijeniti Šuicu u europskom parlamentu. Naravno da Andrej Plenković i njegova Vlada nisu predložili Ružu Tomašić, briga njih za interes naroda i Hrvatske, oni su sebe sami najvažniji. Jesam li u pravu, naravno da jesam, zar ne!!??