Ruža Tomašić: “Neka se Lora Vidović konačno počne baviti poslom za koji je plaćena”!

FB

“Gospođa” pučka pravobraniteljica Lora Vidović već duže vrijeme uzela si je za pravo da se bavi politikom u kojoj proganja i neumorno vrišti na sve one koji spomenu pozdrav “Za dom spremni”. S pravom se mnogi pitaju je li “gospođa” pučka pravobraniteljica skrenula s “kolosjeka” i počela se baviti njoj primamljivim političkim temama a poslove koji su izravno u njenoj domeni spretno ostavlja za neka bolja vremena.

Koliko je glasno vrištanje Dore Vidović na pozdrav Za dom spremni, poznato široj javnosti, vidno je, jer je ona zaključila da je taj pozdrav protupravan, ilegalan i kažnjiv.

Mnogi si postavljaju pitanje zašto toliko “žulja” Doru Vidović taj pozdrav i zašto je “zajašila” hrvatsku javnost svojim političkim stavovima da se političari ali i obični građani guše od njezinih izjava, i nedaj Bože pojave.

Kad drugi neće, boje se, neznaju ili drže figu u džepu, kako to već biva, oglasila se zastupnica u Europskome parlamentu i predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić, koja je ne okolišajući i ne glumeći političku sveznalicu, Dori Vidović postavila pitanje zašto se pored toliko obespravljenih građana, ona bavi pjesmom “Bojna Čavoglave” i pozdravom ZDS.

“Pokraj toliko obespravljenih građana čija zakonska i ustavna prava valja štititi pred tijelima vlasti, pučka pravobraniteljica Lora Vidović bavi se pjesmom ‘Bojna Čavoglave’ i pozdravom ZDS. Umjesto da odgovorno obavlja posao na zadovoljstvo hrvatskih građana, ona zloupotrebljava položaj i koristi ga za guranje političke agende koja je s njime nespojiva.

Zašto se Lora Vidović ne zauzme za silovane Vukovarke koje institucije ove države ignoriraju? Zašto ne pomogne iz dubokih ladica izvući optužnice za ratni zločin protiv četnika koji danas rade u hrvatskim javnim službama i slobodno hodaju zemljom koju su razarali? Zar je posao pučke pravobraniteljice ocjenjivati pjesme i davati političke sudove o povijesnim pozdravima?! Neka se konačno počne baviti poslom za koji je plaćena!

Pokraj toliko obespravljenih građana čija zakonska i ustavna prava valja štititi pred tijelima vlasti, pučka…

Objavljuje Ruža TomašićSrijeda, 21. kolovoza 2019.