Rijeka se pojačala Gancem Acostyjem iz “Serie A”

Maxwell Acosty (Foto: NK Rijeka)

Četiri dana prije kraja prijelaznog roka na Rujevicu je stiglo još jedno pojačanje. Riječ je o ganskom krilnom napadaču Maxwellu Acostyju koji je danas i formalno postao novo ime u riječkoj svlačionici.

Četiri dana prije kraja prijelaznog roka na Rujevicu je stiglo još jedno pojačanje. Riječ je o ganskom krilnom napadaču Maxwellu Acostyju koji je danas i formalno postao novo ime u riječkoj svlačionici. Tamnoputi 25-godišnji napadač koji je prošle sezone nosio dres talijanskog drugoligaša Latine i prvoligaša Crotonea potpisao je ugovor s Rijekom u obliku jednogodišnje posudbe s obvezom otkupa ugovora.

Podsjetimo, Acosty je drugo pojačanje u samo nekoliko dana nakon dolaska grčkog braniča Charalamposa Mavriasa. Ovim dolaskom posao oko pojačanja nije završen budući da se i dalje radi na angažmanu australskog reprezentativca Jasona Davidsona. Igrač koji je upisao i tri nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu odradio je liječničke preglede te bi u narednim danima trebao staviti potpis na trogodišnji ugovor.