Pupovac se u srijedu obraća Hrvatskoj!!! Ostaje li ili odlazi iz koalicije?

Ilustracija/HINA/ Mladen VOLARIĆ

SDSS-ov Milorad Popovac u srijedu će održati press konferenciju !!!

Sramota, je li ova Vlada zaslužila da bude talac Pupovčeve politike, da podilazi Pupovčevom ultimatumu, bahatosti, vrijeđanju, blaćenju, i ignoriranju javnosti ?

Cijela nacija okrenuta je iščekivanjima kad će se Milorad Pupovac oglasiti, obratiti hrvatskom narodu sa odlukom ostaje li u vladajućoj koaliciji ili ne. Nevjerovatno što je premijer Plenković dozvolio, koja poniženja, uvrede, ponižavanja, a sve zbog političkih interesa. S pravom se postavljaju pitanja da li je Plenković uopće više zaslužio biti na mjestu predsjednika Vlade, kad ga ugrožava, siluje i drži u “šah mat” poziciji Pupovac, koji je javno rekao što misli o današnjoj Hrvatskoj i njezinom političkom vodstvu.

Jedan premijer koji imalo drži do digniteta svoje države “lupio bi šakom po stolu” i rekao DOSTA JE MILORADE, no premijer Plenković na sramotu stranke, Vlade i hrvatskog naroda dozvoljava da mu jedan interesno ekstremni političar koji vrijeđa državu u kojoj živi i naziva ju ustaškom, ultimativno sjedi za vratom i u lice govori “čekat ćeš dok ja ne odlučim”. Sramota, jad, bijeda na što se srozala politička (neo)zbilja hrvatske.

Je li odlučio o tome ostaje li SDSS u koaliciji ili izlazi iz nje?

“Hrvatska javnost će biti obaviještena o tome kad bude vrijeme, a sutra će biti pressica na kojoj će se o tome govoriti”, rekao je Pupovac kratko novinarima u utorak prijepodne !!!

Inače, obraćanje Pupovca čeka se već danima, izjave ne daje već neko vrijeme, na press konferenciji SDSS-a nije se pojavio ni početkom rujna kad je Dragana Jeckov, nakon sjednice Predsjedništva stranke rekla kako će SDSS odluku o ostanku ili izlasku iz vladajuće koalicije donijeti na sjednici Glavnog odbora stranke.

U međuvremenu, zbog Pupovčeve izjave kojom je usporedio Hrvatsku s NDH nižu se osude, ali i zahtjevi za isprikom.

Premijer Plenković svojim načinom razmišljanja i zbog otvorenog “pljuvanja u lice” od strane Pupovca ne zaslužuje da ga se više uvažava kao lidera, vođe najjače stranke u Hrvatskoj, jer tako nisko pasti zbog političkog mešetarenja ne bi si zasigurno dozvolio niti jedan ozbiljniji političar koji drži do ponosa svoje nacije.

Nacionalno/D.P.