Pupovac: Još osluškujemo argumente o Martini Dalić

Izvor: D.Prša/Nacionalno

Predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac, komentirao je o čemu je bilo riječi na sastanku s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Kazao je da na sastanku nije bilo govora o potpredsjednici Vlade, Martini Dalić.

Novinari su ga pitali hoće li SDSS podržati Dalić u Saboru, u trenutku kad oporba bude tražila izglasavanje njezina nepovjerenja.

“Vidjet ćemo kako će izgledati ta rasprava, s kojom argumentacijom će izlaziti klubovi u raspravi. Mi smo imali svoje razloge zbog kojih smo reagirali. Smatrali smo da je iznimno važno da se što prije otkloni ili umanji šteta koja je nastala pogreškama u pogledu izvanredne uprave i izvanrednog povjerenika i iznimno nam je važno da se ta šteta smanji na što je moguće manju mjeru i to je bio razlog naše prve reakcije”, rekao je Pupovac.

“A sad ćemo vidjeti kako će izgledati ostali argumenti. Nakon današnjeg prikazivanja stanja u pogledu onoga što je učinjeno i što će učiniti, slika je nešto potpunija i saznanja su potpunija, a kad je posrijedi politički aspekt priče, to je što se tiče SDSS-a, nešto gdje osluškujemo sve aspekte priče”, rekao je Pupovac.

Upitan je i kakav dojam na njega ostavljaju novi izvanredni povjerenik za Agrokor, Fabris Peruško i njegova zamjenica, Irena Weber. “Peruško i Weber ostavljaju dojam onakav kakav smo htjeli da izvanredni povjerenik ostavlja od prvoga dana”, rekao je Pupovac.