Pukovnik Ivica Orkan prozvao HDZ-ovce: “Zabranite ovom zlotvoru nastup u RH”

Izvor: Facebook

I dok Pupovac i njegovi “rodoljubi” plaču nad sudbinom Srba u Hrvatskoj i prizivaju u pomoć Međunarodne institucije zbog tuče u jednom “Buffet”-u, u Hrvatskoj se daleko od očiju javnosti, mnogima iza leđa pokušavaju podmetnuti mirisi četničkih derneka, povratka u prošlost, i veličanje pojedininih predvodnika pobunjenih srba koji su 1991. godine veličali RSK, pljuvali i izrugivali predsjednika dr. Franju Tuđmana, prijetili ubijanjem Hrvata te poručivali da je Banija srpska.

Da li u tajnosti ili javno samo za određenu naciju, u Jabukovcu nedaleko Petrinje priprema se srpski “dernek” na koji je, na poziv KUD-a “Zvuci Banije” povodom, zanimljivo, 3. Dječje smotre folklora pozvan da nastupi kao poseban gost Momčilo Stanić (Momo).

 Za one koji ne znaju, Momčilo Stanić (Momo) u Domovinskom ratu predvodio je službeni Vojni orkestar 39. banijskog korpusa srpske vojske krajine, u svojim pjesmama širio je mržnju, prijetio Hrvatima da se nikad neće vratiti na Baniju, a prijetio je i ubijanjem Hrvata. Čovjek koji je prvoga predsjednika RH dr. Franju Tuđmana nazivao pogrdnim imenima ovih dana bit će ugošćen u Hrvatskoj – zemlji koju je prezirao, doznaje Nacionalno.hr iz objave umirovljenog pukovnika HV Ivice Orkana.

Izvor: Facebook

Na Facebook stranici Ivica Orkan navodi:

Momčilo Stanić zvani Momo u Domovinskom ratu predvodio je službeni Vojni orkestar 39. banijskog korpusa srpske vojske krajine.
U svojim pjesmama širio je mržnju, prijetio Hrvatima da se nikad neće vratiti na Baniju, prijetio ubijanjem Hrvata. Prvog predsjednika RH dr. Franju Tuđmana nazivao pogrdnim imenima. 

Pozivam HDZ- ovce Andreja Plenkovića predsjednika Vlade RH, Gordana Jandrokovića predsjednika Sabora RH, Kolindu Grabar Kitarović predsjednicu RH, Davora Božinovica ministra MUP RH i Dražena Bošnjakovića ministra pravosuđa RH da ovom zlotvoru zabrane nastup na teritoriju RH, poručio je na svojoj stranici umirovljeni pukovnik HV Ivica Orkan Pandža.

Momčilo Stanić zvani Momo u Domovinskom ratu predvodio je službeni Vojni orkestar 39. banijskog korpusa srpske vojske…

Objavljuje Ivica OrkanČetvrtak, 22. kolovoza 2019.

Mnogi se nadaju da će Momo u Jabukovcu otpjeva svoj veliki hit “Čik, Franjo, čik”:

“Čik, Franjo, čik, dođi na Baniju,pa da vidiš, Franjo,kako Srbi biju.

Mi smo, gospon Franjo, ovdje Srbi pravi,svima nam se sjaji kokarda na glavi.”

Evo kako je to Momo pjevao o Franji Tuđmanu za vrijeme Domovinskog rata:

Izvor: Facebook