Vozač mopeda s tri hica usmrtio muškarca u automobilu

U 14.30 sati u središtu Slatine došlo je do ubojstva nakon što je muškarac na mopedu došao do automobila i u drugog muškarca ispalio tri metka, javlja Večernji.hr

Nakon što je pucao u vozača i to navodno s tri hica, napadač se zaputio u policijsku postaju svega tristotinjak metara dalje.

Uz automobil je ostavio svoj skuter na kojem je bila i zaštitna kaciga. Očevici su pritrčali u pomoć ozlijeđenom muškarcu, stigla je i hitna pomoć koja ga je odvezla u bolnicu u Viroviticu. No, izgubio je bitku za život, nekoliko sati kasnije.

Policija Virovitičko-podravska, kao ni Bjelovarsko državno odvjetništvo nisu nam bili na raspologanju za bilo kakve informacije, pa čak nisu potvrdili ni je li riječ o ubojstvu. Za vrijeme zločina središte Slatine bilo je krcato, brojni su građani sjedili na terasama obližnjih kafića. Prolaznici su se u strahu razbježali po lokalima.

Kako neslužbeno doznajemo ubijeni je 43-godišnjak, a ubojica je 38-godišnjak. Obojica iz Slatine. Sudeći po automobilskom staklu s vozačeve strane koje se raspršilo u tisuće komada napadač je pucao kroz zatvorena vrata vozila. Iako motivi napada još nisu poznati, nagađa se da se radi o ljubavnom trokutu.

Mještani pričaju kako je muškarac upucao ljubavnika svoje supruge, s kojim njegova supruga živi već nekoliko mjeseci. Navodno su se spomenuti muškarci sukobili prije četiri mjeseca te je, prema navodima mještana, suprug pretukao ženinog ljubavnika, navodi Večernji list.