Pronađene ljudske kosti kod Tounja, slijedi obdukcija

Izvor: Pixybay/Ilustracija

Na otvorenju lova u mjestu Tržić Tounjski, hodajući u dijelu zapuštenog terena, lovci Lovačkog društva ‘Srnjak’ iz Tounja pronašli su ljudske kosti.

Odmah su o svemu obavijestili PU karlovačku, koja je potvrdila da su na toj lokaciji pronađene ljudske kosti koje su izuzete, a u tijeku je identifikacija pronađene osobe koja će, dodaju u policiji, potrajati, piše Večernji list.

Mještani, koji tvrde da su pored ostataka ljudskih kostiju nađene i čizmice, nagađaju je li riječ o ostacima Francuskinje Anne-Cecile Pinel koja je prije gotovo četiri godine, u srpnju 2014. godine, nestala na tom području nakon što se vraćala sa festivala psihodelične glazbe Momento Demento koji se održava u Primišlju pored Slunja.

Naime, policija, HGSS, ali i roditelji nesretne Francuskinje, njeno su tijelo tražili godinama, organizirane su brojne akcije traganja, no njeni ostaci nisu nađeni. Sa festivala se otpravila u kamperu s kojim je putovala po sličnih festivalima u Europi. Kamper je tog srpnja pronađen prazan upravo u mjestu Tržić kod Tounja.