Priveden mladić jer je na Facebooku vrijeđao policiju

Našička policija jutros je privela 22-godišnjaka zbog vrijeđanja policijskih službenika na Facebooku.

Privedeni je na Facebooku, na stranici saborskog zastupnika Ivana Pernara, komentirao policijsko obrazovanje, koristeći brojne pogrdne riječi i nazvaši ih, u konačnici, potpuno neobrazovanim ljudima koji služe samo da bi slušali zapovijedi.

O svemu se oglasio i sam Pernar.

“Sad je jasno zašto se ne stignu baviti Todorićem. Zdravo! Evo odlučila sam Vam javiti čisto jer je meni presmiješno dok sjedimo i slušam. Upravo je policija došla po mog dečka, na njegov rođendan, kako bi ga odveli na ispitivanje, jer je na Vašoj objavi ostavio negativan komentar o policiji”, objavio je Pernar poruku koju mu je djevojka poslala.

[sada je jasno zašto se ne stignu Todorićem bavit]Zdravo! Evo odlučila sam Vam javiti čisto jer je meni presmiješno dok…

Posted by Ivan Pernar on 30. lipnja 2017

Opisala je kako je izgledala policijska akcija.

“Da, danas mu je rođendan. Probudili su nas jutros, pitali ga može li izaći. Izašli smo vani, a dopis policiji je došao iz Zagreba. Valjda su mislili da je bio na nekoj deložaciji. Nije, mi smo iz Našica, nismo bili u Zagrebu, tko zna koliko. Gospodin Pernar je objavio fotografiju nekog policajca. Na to je netko komentirao kako su oni jako pametni, a moj dečko se nadovezao i napisao kako policajci nisu završili nikakve visoke škole. Nadam se da će mi dati da fotografiram zapis”, rekla je mladićeva djevojka.

“Sad su ga odveli na ispitivanje. Dok smo se spremali, čuli smo da su policajci pričali s njegovim roditeljima i čuli smo kako su blatili gospodina Pernara, govoreći kako je djetinjast”, rekla je djevojka za Index.