Preokret u Grčkoj: Uhićeni Boysi izlaze iz zatvora, ali …..

Screenshot

Nastavlja se istraga oko ubijenog navijača AEK-a, a koji je stradao dan uoči susreta Dinama i grčkog kluba u Ateni. Izlaze novi detalji…

Policija u Grčkoj nastavlja intenzivno istraživati slučaj, a čini se da se dogodio i preokret. Kako javljaju grčki mediji, neki od uhićenih Hrvata mogli bi se braniti sa slobode. Naime, grčki odvjetnik koji brani trojicu Hrvata rekao je za grčke medije da će idućih dana biti podnijeti zahtjevi za puštanje njegovih klijenata da se brane sa slobode, ali uz stroge mjere nadzora, a u što je uključeno plaćanje jamčevine, kao i obavezno javljanje u policiju.

“Iznajmit će stan kako bi ovdje imali prebivalište”, rekao je odvjetnik Vasilis Nuzelas, piše Dnevno.hr

Bit će uvjetno pušteni uz jamčevinu?

Podsjećamo, unatoč zabrani Uefe, skupina od 100-njak BBB otišla je u Grčku i tamo se dan prije utakmice sukobila s navijačima AEK-a. Zagrebačkoj navijačkoj skupini pomogli su i navijači Panathinaikosa…

“Ja samo volim sport, nisam došao izazivati nerede. Došao sam u Atenu s prijateljima. Nisam znao da će ovdje biti toliko navijača. Pokušavao sam pobjeći s mjesta događaja, ne znam tko je to sve organizirao. Studiram i trebao bih diplomirati”, prenosi Newsbomb riječi uhićenog Hrvata J.L. (23).

“Majka mi je umrla prije sedam godina, a otac mi je u zatvoru. Živim s mlađom sestrom. Prije mjesec dana mi je umro djed”, prenose njegove riječi.

Policija je potvrdila da krv pronađena na mjestu sukoba pripada ubijenom navijaču. No, iako su se pojavile informacije da ga je ubio jedan od grčkih navijača, policija nije još izašla s preciznim dokazima.

Istraga se nastavlja.