Predsjednik Milanović dolazi u Katar na utakmicu Hrvatske i Belgije

Predsjednik Zoran Milanović prisustvovat će na utakmici 3. kola grupe F koja hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuje ovog četvrtka s Belgijom, potvrđeno je iz Ureda predsjednika. Iako se posljednjih dana o tome raspravljalo, Ured je to i potvrdio za Danas.hr. ”Predsjednik Milanović dolazi na utakmicu Hrvatske i Belgije 1. prosinca”, kratko su odgovorili, prenosi Večernji list.

Podsjetimo, bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović jučer je prisustvovala utakmici Hrvatske i Kanade, gdje je pozornost plijenila narodnom nošnjom iz Posavine koju je odjenula. No, to nije jedini modni izričaj kojim Kolinda pokazuje značaj prema domovini, pa je tako, unatoč dress kodu službenika, na finalu SP-a u Rusiji 2018. bile u hrvatskom dresu.

”Kakva sjajna utakmica na FIFA Svjetskom prvenstvu. Preponosna sam na momčad Hrvatske. Kanada se hrabro borila. Justin Trudeau, nedostajalo mi je tvoje društvo večeras. Ponosno sam nosila narodnu nošnju iz Posavine, i predstavila naše naslijeđe i nacionalne boje. Drago mi je da sam upoznala toliko ljudi iz središnje i istočne Europe koji su prepoznali koliko toga imamo zajedničkog”, objavila je jučer na Facebooku nakon utakmice.