Predsjednik HSP-a pozvao Splićane da glasuju za Ujedinjenu desnicu

Nikica Augustinović, predsjednik HSP-a

Predsjednik HSP-a Nikica Augustinović u nedjelju je u Splitu pozvao građane, kako kaže, domoljubnog uvjerenja da na predstojećim lokalnim izborima podrže kandidata Ujedinjene desnice Marija Popovića za splitskog gradonačelnika.

Augustinović je na splitsku Rivu došao dati potporu Mariju Popoviću i koalicijskoj listi Ujedinjene desnice. “Pozivam sve koji su domoljubnog, državotvornog i kršćanskog uvjerenja da izađu na izbore 16. svibnja i zaokruže Marija Popovića kao kandidata Ujedinjene desnice za gradonačelnika Splita i našu koalicijsku listu za Gradsko vijeće”, rekao je Augustinović.

Splitski ogranci HSP-a i Hrvatskih suverenista sklopili su 14. travnja predizbornu koaliciju pod nazivom Ujedinjena desnica koja će pod sloganom “Spremni za bolji Split” sudjelovati na predstojećim lokalnim izborima. Augustinović je rekao kako očekuje ulazak Marija Popovića u drugi krug za izbor splitskog gradonačelnika, kao i najmanje četiri mandata u splitskom Gradskom vijeću.

“Svi koji su spremni mijenjati situaciju u korist boljeg Splita ovaj put mogu to učiniti podupirući Ujedinjenu desnicu koja će biti važan partner u vraćanju digniteta splitskom Gradskom vijeću”, poručio je Augustinović.