Predsjednica sudjelovala na karnevalskom balu u Rijeci

Izvor: V.Karuza

U zgradi Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka sinoć je održan  20. Karnevalski bal, odnosno 14. po redu bal sa humanitarnim predznakom. Na balu su se prikupljala sredstva za nabavku potrebne medicinske opreme za Kliniku za dječju kirurgiju kliničkog bolničkog centra Rijeka, a do sada je na humanitarnim balovima prikupljeno više od milijun kuna.

Na balu su nastupili glazbenici Novosadskog Big Banda i SuperCover Banda, te plesačice i pjevačice Cabaret a’ la Carte, kao i umjetnica Ana Perišić iz Udruge Traumatic Arts, a u voditeljskoj ulozi našli su se  Ivan Dorian Molnar i Ana Radišić. Balu su prisustvovali gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, kao i brojni veleposlanici iz niza zemalja, prenosi Novi list.

Veliku pomutnju izazvao je dolazak predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović koju su gradonačelnik Vojko Obersnel, meštar Toni i kraljica karnevala, kao i brojni novinari, fotoreporteri i snimatelji dočekali na ulazu u Guvernerovu palaču.