Predsjednica neće na utakmicu s Engleskom ? Evo koji je razlog…

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zasigurno je jedna od najvatrenijih navijača hrvatske nogometne reprezentacije, po čemu ju pozna cijeli svijet.

Nije propustila ni utakmicu protiv Španjolske na Maksimiru, a pobjedu je slavila na svoj, u narodu itekako spontan i prihvatljiv način. Tako je bilo kad su Vatreni pobjedili Španjolsku.

“I ova je utakmica bila napeta, no odmah sam rekla da će biti pobjeda. Čestitam igračima i Daliću. Bila je dobra utakmica, na momente je bilo škakljivo”, kazala je predsjednica i dodala kako je igra mogla biti malo brža.

Predsjednica Grabar-Kitarović ponovo je navijala sa ljudima na tribinama iako je mogla sjediti s “uzvanicima” u svečanoj loži:

“Čestitam svim navijačima, sjajno su navijali danas”, rekla je predsjednica i dodala kako je sjedila s obitelji poginulog vukovarskog branitelja, Jeana Michaela Nicoliera.

Pred Vatrenima je sada odlučujuća utakmica protiv Engleske na Wembleyju. Ipak, čini se da će predsjednica ovu utakmicu propustiti:

“Ne znam hoću li uspjeti. Znam da je odlučujuća. Idem na finale Davis Cupa pa nisam sigurna hoću li imati financijskih sredstava još ove godine otići i na Wembley”, zaključila je predsjednica pred novinarima.