Predsjednica Grabar Kitarović: “Kao i svaka žena i ja ‘nemam što obući'”

Izvor: Radio Mrežnica

Današnje gostovanje predsjednice države na Radio Mrežnici uz onaj službeni dio pitanja imalo je i malo manje formalni ton.

Predsjednica države u opuštenom razgovoru s voditeljicom Sanjom Doležal otkrila je neke tipično ženske stvari. Tako je otkrila da preferira ribu, a ne meso, da joj je ipak draže pivo jer je na crno vino intolerantna, da više voli slano a ne slatko, ali i da joj je najdraža pjesma Novih fosila “Košulja plava”. A voli li više zabavnjake ili narodnjake, predsjednica otkriva da “ovisno o prigodi”.

Otkrila je da se najbolje opušta u druženju s djecom kada ispeku kokice i provode zajedničko vrijeme jer je “tata strožiji od nje”.

Sanja se nije dala smesti u “ispitivanju” predsjednice i tipičnim “ženskim” pitanjima, od toga što stavlja na lice da ima tako dobar ten do onog stane li ujutro pred ormar i kaže onu famoznu : “Nemam što za obuć’”. Ispalo je da unatoč tome što je šefica države ima “problem” jer “nema što obuć’”.

– Naravno da imam problem kao i svaka žena ujutro jer nemam šta za obuć’, priznala je pa dodala Sanji Doležal da je “primjetila da je i ona ukrala dvije haljine iz njenog ormara”.

Tajna njenog dobrog tena je krema sa zaštitnim faktorom, a predsjednica se čuva sunca. – Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan, dodala je predsjednica kroz smijeh.

U opuštenom razgovoru na Radio Mrežnici predsjednica je obećala da će doći sigurno provesti barem dan odmora na našim prekrasnim rijekama.