Potpisani ugovori o zakupu bivših odmarališta „Novi Sad“ i „Mostarci“

U  Ministarstvu državne imovine, u srijedu, ministar Goran Marić, potpisao je dva ugovora o zakupu bivših odmarališta.

S direktoricom tvrtke MEDITERAN GRADNJA d.o.o. Majom Brajdić, ministar Marić potpisao je Ugovor o zakupu bivšeg odmarališta „Novi Sad“ u Igranima s godišnjom zakupninom u iznosu od 601 tisuću kuna.
Drugi je ugovor, vrijednosti godišnje zakupnine od 226 tisuća kuna, o zakupu bivšeg odmarališta „Mostarci“ u Gradcu, potpisan s direktorom tvrtke EUROPULS d.o.o. Mijom Ćosićem.

„Raduju me događaji kojima oživljavamo i stavljamo u funkciju ono što je bilo zapušteno. Ugovorima o zakupu odmarališta ništa se vlasnički ne događa i ne mijenja. Natječajima i ugovorima o njihovu tridesetogodišnjem zakupu, snagom novog Zakona o upravljanju državnom imovinom, zaustavljeno je njihovo zapuštanje i propadanje. Čestitam vam na poslovnoj odlučnosti i želim da ti objekti budu na čast Hrvatskoj i na ponos vama i svima nama“, rekao je ministar Marić.

Potpisnici su očitovali zadovoljstvo okončanjem natječaja, i zahvalili Ministarstvu državne imovine i ministru Mariću na profesionalnom vođenju postupka i pripremi ugovora.

D.Prša/MDI