Policijski istražitelji već stigli u Kulmerove dvore

Ilustracija/foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

Policijski istražitelji stigli su u nekoliko minuta prije sedam sati u Kulmerove dvore. Pretraga se očito nastavlja i prije 8 sati, za koliko je najavljen nastavak.

Dvanaest osumnjičenika u slučaju Agrokor, a riječ je o bivšim članovima Uprave i Nadzornog odbora Agrokora te članovima revizorskog tima Baker Tilly Hrvatska ovdje su vjerojatno proveli besanu noć, javila je HRT-ova reporterka Silvana Skočajić.

Naime, nakon što je policija jučer gotovo 17 sati pretraživala njihove stanove, domove i poslovne prostore – oni nisu stigli pred državnog odvjetnika i zbog toga su ovdje proveli noć, gdje inače u policijskoj jedinici provode noći svi oni koji su napravili nekakav kazneni ili prometni prekršaj, ili su se zatekli u pripitom stanju.

Ovuda otprilike dnevno prolazi dvadesetak osoba i smješteni su u sobama s videonadzorom, spava se na strunjačama. Koliko je poznato prema izjavama odvjetnika, prvo će na ispitivanje u 7.30 kod državnog odvjetnika otići Piruška Canjuga, a zatim Mislav Galić i Tomislav Vučić.