Policija traga za počiniteljem oštećenja vjerskog objekta u Zagrebu

Zagreb, 15.5.2020.- U ponedjeljak, 23. ožujka 2020. godine oko 22 sata u Zagrebu u Gavellinoj ulici, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“ na štetu vjerskog objekta. Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Nepoznati je muškarac starosti oko 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visine oko 180 cm, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka i zamolila građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr. foto HINA/ PU zagrebačka/ ua

Zagrebačka policija objavila je fotografije nepoznatog muškarca za kojega pretpostavlja  da raspolaže saznanjima o oštećenju vjerskog objekta u Gavellinoj ulici u Zagrebu te poziva građane da obavijeste policijsku postaju ako raspolažu informacijama o toj osobi.

U ponedjeljak, 23. ožujka, oko 22 sata u Zagrebu u Gavellinoj ulici nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo „oštećenje tuđe stvari“ na štetu vjerskog objekta, navodi PU zagrebačka.
 Na objavljenim fotografijama je muškarac za kojega policija pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

 Nepoznati je muškarac starosti oko 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visine oko 180 centimetara, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima.

 Policija poziva građane, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave policiji na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr

 Napominje da informacije građani mogu dostaviti i anonimno. (Hina)