Policija: Šesterostruki ubojica s jednom od žrtava imao zajedničko dijete

Automobil šesterostrukog ubojice sa Kajzerice pronađen u Brezovici

Šesterostruki ubojica i samoubojica je 36-godišnji vozač taksija koji je s jednom od žrtava imao zajedničko dijete, a žrtve tog nezapamćenog zločina bile su obiteljski povezane, izvijestila je u petak zagrebačka policija.

“Policija i dalje istražuje šesterostruko ubojstvo koje se sinoć oko 21 sat dogodilo na Kajzerici. Dva muškarca, tri žene i 10-godišnje dijete pronađeni su mrtvi u Cimmermanovoj ulici. Riječ je o članovima obitelji i jednoj mlađoj muškoj osobi za koju će se utvrditi kako se ona pronašla u toj obitelji”, kazao je načelnik zagrebačke policijske uprave Marko Rašić na konferenciji za novinare.

Potvrđeno je da je počinitelj 36-godišnji vozač taksija rođen u Vukovaru, koji je s jednom od žrtava imao zajedničko dijete. 

“Dijete pronađeno u kući zbrinuto je u odgovarajući ustanovu”, kazao je Rašić ne precizirajući dob djeteta, dok mediji navode da je riječ sedmomjesečnoj bebi. 

Dodao je da ubojica nije prethodno evidentiran za počinjenje kaznenog djela te da je samoubojstvo počinio jutros oko 3,30 sati.

Očevid na mjestu samoubojstva u zagrebačkom naselju Brezovica je završen, a utvrđeno je da se 36-godišnjak ubio nakon što ga policija pronašla i pozvala ga na predaju. 

Hina/D.Prša