Pogledajte što rade u restoranima brze hrane…Stava i užas…

Pixabay

Kako pišu brojni portali, Amerika kao kolijevka brze hrane, usprkos tome što im prodaja opada jer ljudi se ondje okreću drugim oblicima prehrane, na ovim je prostorima nemoguće zamisliti da bi posao s brzom hranom mogao propasti, a što se sve krije u tim prodavaonicama ispričala je radnica jednog takvog objekta, prenosi Kurir.rs

”Da krenemo od mesa, koje je osnovni dio svake narudžbe. Na cjenicima piše da dobijete 150,200 grama, a istina je da pri mjerenju zakinemo od 30 do 50 grama. Na sve to, ako ste naručili punjenu pljeskavicu, sir kojim punimo, skoro nikad nije mliječni, već biljni”, otkrila im je jedna radnica, a prevarama tu nije kraj. Vara se tvrdi i na dodacima pa se tako majoneza, vrhnje  i kečap razvodnjavaju tako što se u kantu s majonezom primjerice stavlja 60 posto majoneze i 40 posto vode.

”Ako na skladištu imamo neke koji su pred istekom roka, sipano i njih, lepinje i kifle kupuju se stare, jer su jeftinije, a kada se zagriju služe kao nove”, otkrila je nadalje. UZ to, nerijetko se služe i trulim salatama. Također u meso se stavljaju loj, soja, voda i mašinski otkošteno pileće meso treće kategoirije, poput primjerice glave, trtice i leđa.