Pogledajte ovo: Dvije cure pokazale muškarcima kako je to kad te netko uznemirava na ulici

Svaki dan mnoge žene diljem svijeta dožive neki oblik uznemiravanja na ulici, a često je to neumjesni šapat u uho. Većinom se to događa ženama u trenucima kada su same u javnosti i ne znaju kako reagirati.

Dvije djevojke, komičarke Ginny i SJ, odlučile su muškarcima pokazati kako to izgleda, a rezultati su pomalo šokantni.

U želji da muškarci shvate koliko je to neprimjeren i neugodan način pristupanja ženama djevojke su muškarcima odlučile uzvratiti istom mjerom, uvjerene da će iz toga svi nešto naučiti, prenosi Telegram.hr

Kao mjesto događanja izabrale su prometan Bryant Park na Manhattanu te su započele svou seksualnu igricu sa muškarcima nazvavši ju ‘The Shame Game’.

Prije početka eksperimenta priznale su da se boje a Ginny je čak izrazila strah da bi SJ mogla biti izbodena ili dobiti udarac šakom.

No, znale su da nema uzmaka i SJ je počela uletavati muškarcima s raznim neumjesnim seksualnim dobacivanjima, od toga da imaju dobru guzu do toga kako bi se željele seksati s njima. I očekivale su da će muškarci biti šokirani ili povrijeđeni, no njihove su reakcije bile nevjerojatne.

Većina ih je bila jako ponosna i nije skidala osmijeh sa lica. Pogledajte najluđe muške reakcije ikad i njihova ponosna lica. Nakon svega, obje djevojke su zaključile da iz ovog eksperimenta nitko ništa nije naučio.