Poduzetnik iz Varaždina odabran da spasi Westgate Shopping City

“Cilj nam je za početak stabilizirati poslovanje, a zatim i krenuti u agresivnu ekspanziju s novim zakupcima koji nisu prisutni u Hrvatskoj. Iako još nismo u mogućnost reći o kojim brendovima je riječ, upravo njih smatramo ključnima za daljnji razvoj.”

Denis Čupić, poznati poduzetnik iz Varaždina, osoba je koja bi svojim menadžerskim sposobnostima trebala spasiti Westgate Shopping City, najveći trgovački centar u Hrvatskoj. Nova uloga njemu i njegovom timu iz tvrtki ‘F.O. / Development’ i ‘F.O. / Asset’ dodjeljena je nakon promjena u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi tog shopping centra.

Vijest o njegovom dolasku stiže nakon što se za Westgate već mjesecima nagađalo da bi, zbog navodnih problema s posjećenosti i slabijim poslovanjem, mogao čak i zatvoriti svoj vrata. Čupić, koji će u novoj funkciji biti zadužen za menadžement centra, property menadžment, iznajmljivanje te marketing, takve glasine odbacuje. Ipak, osigurao se s planom kojim će pojačati frekvenciju posjetitelja.

“Želimo privući što više kupaca iz Krapinsko-zagorske županije, kao i stanovnike zapadnog dijela Zagreba, koji ukupno imaju više od 300 tisuća stanovnika”, kazao je Čupić za Jutarnji list.