Podrška Kolindi: Pozvat ćemo sve naše članove, bivše prognanike, povratnike i sve ostale stradalnike Domovinskog rata da svoj glas daju Vama

Zajednica povratnika Hrvatske uputila je pismo potpore predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović koje je potpisao predsjednik Josip Kompanović.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Upravni odbor Zajednice povratnika Hrvatske je na svojoj sjednici održanoj u Zagrebu 25. listopada 2019. donio jednoglasnu odluku da na predstojećim izborima za predsjednika odnosno predsjednicu Republike Hrvatske podrži Vašu kandidaturu i u tom smislu ćemo pozvati sve naše članove, bivše prognanike, povratnike i sve ostale stradalnike Domovinskog rata da svoj glas daju Vama.

Mi u Zajednici povratnika smatramo da ste svojim radom u proteklih 5 godina mandata opravdali u potpunosti povjerenje koje Vam je narod dao na prošlim izborima i da zaslužujete još jedan mandat na predsjedničkoj funkciji.

Vjerujemo u Vašu pobjedu na izborima a u narednom razdoblju od Vas očekujemo još veći angažman na rješavanju demografskih i gospodarskih problema na ratom stradalim područjima.”

Nacionalno/Dnevno.hr