Podrška Ivanu Celjaku i za područja poduzetništva, obrazovanja i socijalne skrbi

Iz HSLS-a Sisačko moslavačke županije uputili su priopćenje medijima u kojem navode da pružaju podršku Ivanu Celjaku kandidatu HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima za župana Sisačko moslavačke županije.

Evo njihovog priopćenja:

Sisačko-moslavačka županija nalazi se u nimalo lakoj gospodarskoj situaciji obzirom na nezaposlenost, stariju populaciju stanovništva, slabije demografske trendove i katastrofu uzrokovanu potresom.

Tim problemima treba pristupiti odgovorno i detaljno razraditi aktivnosti u svrhu rješavanja istih.

Upravo program kandidata za župana Ivana Celjaka sadrži konkretne projekte i realne izvore njihovog financiranja, a koji su potrebni posebice u dijelu revitalizacije sisačko-moslavačkog kraja.

Nama u Hrvatsko socijalno-liberalnoj stranci prije svega je važan razvoj poduzetništva, unapređenje sustava obrazovanja i obrazovne i sportske infrastrukture te socijalna skrb. Poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva ali i očuvanje velikih industrijskih postrojenja poput Petrokemije jasno je iscrtano u programu te u razvoju ovoga kraja u programu Vlade Andreja Plenkovića.

Izgradnja Doma za starije i nemoćne u Kutini, prelazak škola u jednosmjenski rad, obnova potresom pogođenog područja Sisačko-moslavačke županije, samo su neki od ključnih dijelova programa koje podržavamo.

Aktualni saborski zastupnik Ivan Celjak uživa potpuno povjerenje Vlade Republike Hrvatske, a upravo je takva potpora ključna za daljnji razvoj Sisačko-moslavačke županije.

Ovim putem pozivamo sve članove i gospodarstvenike koji djeluju na području Sisačko-moslavačke županije, da podrže programske smjernice koje je izradio Ivan Celjak sa svojim timom i njemu kao budućem županu i listi koju će predvoditi, daju punu podršku u daljnjem radu.

HSLS Sisačko-moslavačke županije