Počinio dva kaznena djela, traži ga policija – poznajete li ga ?

Zagrebačka policija traga za muškarcem koji je u svibnju i srpnju počinio dva kaznena djela pri čemu je otuđio znatnu količinu novca.

Ranije ove godine, u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. oko 21 sat,  nepoznati je počinitelj počinio drsku krađu u trgovini u Zagrebu, u Ulici Gjalskog i otuđio novac. Istog počinitelja sada se dovodi i u vezu s kaznenim djelom razbojništva počinjenog u petak, 14. srpnja 2017. oko 11.30 sati, u trgovini u Zagrebu, Ulica Vranovina, gdje je također otuđio novac.

Radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, a u vrijeme počinjenja krađe u svibnju bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom, dok je u vrijeme počinjenja razbojništva u srpnju nosio bijelu majicu kratkih rukava, plave traperice i crne tenisice, na glavi je imao plavu šilt kapu te mu je na lijevoj nadlaktici vidljiv dio tetovaže.

Policija moli građane da, ako imaju ikakve informacije o počinitelju ovih kaznenih djela, da se jave na broj 192 ili da proslijede informacije na mail adresu zagrebacka@policija.hr.