Poboljšano teško stanje mladića ranjenog u pucnjavi u Oštarijama

Opća bolnica Ogulin/Izvor: Dražen Prša

Muškaracu (21), koji je u ponedjeljak u pucnjavi iz vatrenog oružja u Oštarijama, zadobio ozlijede opasne po život, stanje se poboljšalo, doznaje se u utorak Ogulinskoj općoj bolnici.

Policija  je o događaju izvijestila kao o „ranjavanju vatrenim oružjem”, bez kvalifikacije djela, za koje je uhićen jedan muškarac.

 Glasnogovornica Policijske uprave karlovačke Senka Staroveški rekla je Hini kako, dok traje kriminalističko istraživanje, još nemaju ni motive ni kvalifikaciju djela, te da može potvrditi tek da su oba muškarca hrvatski državljani.

Načelnik Općine Josipdol Josip Mihaljević rekao je pak da je incident s ranjavanjem mladića “jedan u nizu oružanih obračuna u Oštarijama u proteklih nekoliko godina, da se to dogodio u Gornjem Selu, u dijelu romskog naselja, te da se nada da će nadležne službe sve vrlo brzo rasčistiti, da se obračuni ne bi nastavljali”.

„Za sada nemam saznanja o uzroku ili motivu obračuna, ali znam o kome se radi i nadam da će na ovome ostati, da se sukobi neće nastaviti”, rekao je Mihaljević.