Plesni klub Petrinja: Veliko međunarodno natjecanje u sportskim plesovima WDSF CROATIAN TROPHY 2019.

Iz Plesnog kluba Petrinja poslali su najavu velikog međunarodnog natjecanja u sportskim plesovima WDSF CROATIAN TROPHY 2019., kojeg taj klub organizira u Domu sportova u Zagrebu u subotu, 2. studenog 2019.godine.

Prenosimo objavu:

Ovo je peta godina za redom da naš klub organizira ovakvo natjecanje, koje je inače natjecanje najvišeg ranga na svjetskoj sportsko plesnoj sceni i jedini smo u Hrvatskoj koji ga organiziramo. Veliki broj natjecatelja će i ove godine sudjelovati, do ovog trena imamo prijavljenih oko 250 sportskih plesnih parova iz 25 zemalja, a prijave su još otvorene.

Natjecanje će se održavati cijeli dan. Prednatjecanja kreću već u 8.00 sati, a završnica od 20.30. U 20.15h predviđena je svečanost otvorenja natjecanja za što su svoj dolazak i sudjelovanje potvrdili Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba, Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje i zastupnik u Hrvatskome saboru, Robert Wota, predsjednik Europskog sportskog plesnog saveza i Igor Šalamun, predsjednik Hrvatskog sportskog plesnog saveza.
Obzirom da je ovo jedinstven događaj u sportskom plesu Hrvatske, ali i ovog dijela Europe bilo bi nam izrazito zadovoljstvo da nam se pridružite i događaj medijski popratite.