Plenković: Od saborskih zastupnika HDZ-a očekujem još intenzivniji rad na terenu

Hina

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u srijedu da od saborskih zastupnika HDZ-a očekuje još intenzivniji rad na terenu, u njihovim županijama, gradovima i općinama poručivši kako žele još kvalitetnije koordinirati suradnju između saborskih zastupnika i Vlade.

“Kao ozbiljna stranka, provodimo redovite konzultacije s našim zastupnicima. Želimo još kvalitetnije koordinirati suradnju između saborskih zastupnika i Vlade, potaknuti njihov angažman i pojačati vidljivost na terenu”, rekao je Plenković Hini nakon dvodnevnih redovnih konzultacija sa stranačkim zastupnicima po pojedinim izbornim jedinicama.

Predsjednik HDZ-a istaknuo je da je vrlo zadovoljan jučerašnjim i današnjim razgovorima sa zastupnicima, naglasivši da u nadolazećem razdoblju od njih očekuje još intenzivniji rad na terenu – u njihovim županijama, gradovima i općinama.

Tijekom konzultacija, pojasnio je, razgovaralo se o unaprjeđenju rada u Hrvatskom saboru, još boljoj koordinaciji aktivnosti unutar Kluba te pripremi saborskih rasprava, ali i o još većem angažmanu HDZ-ovih zastupnika na terenu, među hrvatskim ljudima.

HDZ-ovi zastupnici su Plenkovića izvijestili o aktivnostima u svojim izbornim jedinicama, a razmatrane su mogućnosti daljnjeg poboljšanja komunikacije s građanima neposredno na terenu, s osvrtom na neprijeporna postignuća Vlade – od dobrih ekonomskih  pokazatelja do realizacije razvojno-socijalnih projekata u pojedinim krajevima Hrvatske.

Redovite konzultacije sa stranačkim zastupnicima u Hrvatskom saboru u utorak i srijedu održali su predsjednik HDZ-a i premijer Plenković, predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković, potpredsjednici Sabora Milijan Brkić i Željko Reiner, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić i drugi članovi Predsjedništva zastupničkog kluba. (Hina)