Petrinjska ledena čarolija kroz Advent: Četvrtu godinu za redom klizalište za Petrinjce

Na Gradskom rukometnom stadionu, već četvrtu godinu za redom, otvoreno je Klizalište uz posjet Svetog Nikole koji je djecu darovao slatkišima. O Klizalištu će i ove godine skrbiti „Poslovne zone Petrinja d.o.o.“ čija je direktorica Jasmina Robinić istaknula kako su neke od planiranih aktivnost za ovu sezonu Klizališta škola klizanja, disko na ledu, posjet igrača Medveščaka, posjet Djeda Božićnjaka, posjet učenika okolnih škola, te predstava na ledu.

Otvorenju je prisustvovao i Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje:

„Mislim da kroz ovu ledenu priču i čaroliju koja kreće već po četvrti put pokazujemo da nam prije svega prioritet trebaju biti naša djeca pogotovo kada su u pitanju zimske radosti. Ovo je poklon Grada Petrinje djeci za sv. Nikolu, za Advent, za božićne blagdane tijekom kojih imaju praznike. Mislim da treba još više raditi na zimskim sadržajima, vidjeti ćemo koliko će snijega pasti te što možemo napraviti u Hrastovici što se tiče našeg malog skijaškog centra gdje je prošle godine kroz školu skijanja prošlo 50-tak djece.

Lijepo se osjećam pogotovo kada vidim osmijeh i radost ove djece, djeca su nam na prvom mjestu i zato smo postali Grad prijatelj djece.“- rekao je gradonačelnik, te dodao kako se nada da će sljedeće godine Klizalište biti na Trgu hrvatskih branitelja kako bi napravili još bolju zimsku priču u gradu.

Raspored klizanja je isti kao i prošle godine, znači naizmjenično termini klizanja i čišćenja leda. Cijene ulaznica također se nisu mijenjale što znači 5 kn za djecu do 10 godina i 10 kn za odrasle, kao i za iznajmljivanje klizaljki za sve uzraste. Radno vrijeme klizališta je svakim danom od 10-12h, 13-15h, 16-18h, 19-21h, a otvoreno je sve do 21.siječnja 2018. godine.