Petrinja: Nastavljaju se asfaltiranja na petrinjskom Senjaku

Gradonačelnik grada Petrinje Darinko Dumbović danas je obišao gradilišta u blizini OŠ “Mate Lovraka” na kojima je nakon završetka Aglomeracije krenulo asfaltiranje cesta.
U pratnji je bio i direktor poduzeća “Privreda” Miodrag Čavić koji je o novim asfatiranjima kazao:
„Ovdje je sada asfaltirana Štromarova ulica, otprilike 250 metara, oko tisuću kvadratnih metara i nastavak Šimončićeve ulice. Tako da smo ovaj tjedan po planu zaokružili na 2000 kvadrata asfaltiranih cesta. Već su pripremljene u ovom kvartu Šulekova ulica, i dalje se priprema Božičevićeva, još toliko kvadrature i nastavljamo dalje.
Moram napomenuti i ovom prilikom, to je više puta bilo rečeno da asfaltirane ulice, njihove širine ni u kom slučaju nisu manje nego što su bile, samo mogu biti veće. Ove ulice su bile 3,6 do 4 metra širine i više-manje su takve i ovo je sada sigurno puno ljepši i bolji izgled u ovom dijelu grada kao i u cijelom gradu gdje su završeni radovi Aglomeracije i gdje je konačno došlo do završne faze, a to je asfaltiranje“, zaključio je Čavić.
Gradonačelnik Dumbović je o nastavku radova kazao:
“Mislim da treba dati podršku izvođaču radova. Nama je stvarno bitno da sve što je u projektu to i završimo. Znam da postoje određeni problemi, ali znam da postoje uvijek i dušobrižnici koji bi voljeli da mi nikada ne završimo ono što smo započeli. To je jedan dobar posao i mi ćemo pokazati da ono što imamo pred sobom da i završimo.
Žao mi je što pojedinci izvrću projekt na drugi način, žao mi je što govore da se nešto nije napravilo. Konkretno mogu reći za ulaz u samu dvoranu gdje se mnogi zalijepe za neku priču i ne znamo koliko se razumiju u posao. Meni je sigurno važno da sve naše rupe u životu koje imamo zakrpati, Grad Petrinja će ih sigurno zakrpati, no međutim mnogi mozgovi se nikada neće moći zakrpati. Dok god radi asfaltna baza, dok god ima asfalta, siguran sam da ćemo zakrpati sve rupe, ali međutim oni koji postavljaju razno razna pitanja, bojim se da u njihovim glavama, nekima, ne može se nikada ništa zakrpati i nikada se neće moći završiti“, istaknuo je na kraju Dumbović.