PETRINJA: Dinamovac ugostio Hajduke

Gradonačelnik grada Petrinje Darinko Dubović danas je ugostio „ljute neprijatelje“, nekadašnje legende NK „Hajduka“.

Nosi mi se plava boja, nije u prijemu istaknuo gradonačelnik već je pozdravio sve nazočne i ponovio da je sport jedna od osnovnih smjernica mladog društva i zajednice.

U svrhu promicanja zdravog načina života u svakoj životnoj dobi, Doktorski nogometni klub Zagreb (DNK) i veteranska momčad Hajduka odigrala je revijalnu utakmicu u Sportsko-rekreacijskom centru Pigik Petrinja.

Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje dočekao je sudionike u Maloj vijećnici gdje je sve pozdravio:

„Dobro došli u Grad Petrinju, meni je drago da Vas mogu pozdraviti u ime cijelog grada. Đoni mi stoji iza leđa i dobro se osjećam, bio je kod mene još prije 40 godina.

Poveznica, prije svega, Vas i nas kao grada, neka bude nogomet koji je jedan od najljepših sporednih stvari i vještina u kojima Vi kao pravi dečki uživate i koji ste na neki način pokazali kako se voli nogomet, svoj grad i svoj klub i neka ova poveznica bude jedna tradicionalna priča koja bi trebala pokazati što je to lijepa naša Domovina“.

Došli ste u grad koji ima bogatu tradiciju sporta, kulture, grad koji je u Domovinskom ratu platio ogromnu cijenu, grad koji je imao jako puno žrtava, grad koji je još uvijek devastiran i ima tragove rata, ali ostali su tu ljudi i želimo pokazati ljubav svoga grada, emotivne su bile riječi grdonačelnika Dumbovića.

Nadam se da ćete uživati i da ćemo kroz ovo druženje pokazati da Grad Petrinja ima veliko sportsko srce kao i poznato petrinjsko gostoprimstvo. Želim da se u jednoj dobroj atmosferi opustimo i u ovoj dobroj tekmi da pobjedi bolji. Hajduk sam davno gledao i najljepše uspomene ostaju uz nogomet“, kazao je Dumbović.