Peternel: Nije mi jasno zašto Duhačeku sude kad ga treba liječiti ?!

Malo tko je ostao ravnodušan kad je u javnosti osvanula objava Gordana Duhačeka, poznatijeg po Facebook nadimku “Pičkica”, u kojoj je na sebi svojstven način, krajnje degutantno i zlobno “obradio” pjesmu “Vila Velebita”.

Uslijedila su potom i druga događanja vezana za lik i djelo tog anunimusa koji je u kratkom roku dobio ono što je zasigurno i tražio, pažnju javnosti i medijsku popularnost. Oglasio se o njegovoj objavi “Vile Velebita” Igor Peternel preko Facebooka, što prenosimo u cjelosti:

Procitao sam Duhacekovu pjesmu “oj Hrvatska srati!”
Ljubitelj sam provokacije, ali kad to pročitaš jednostavno ti nije jasno zašto čovjeku sude umjesto da ga liječe. Sto je tu provokacija? Gdje je art?
I dalje tvrdim da mu ne treba suditi, ali svakako se zapitati koliko smo kao društvo intelektualno inferiorni kad ovakav bezveznjak može biti mainstream novinar. I to novinar za kojeg se zauzima vrh struke i koji dobiva minute na nacionalnim televizijama! U svakom normalnom društvu on bi bio marginalan lik u klasi poluprimitivnih prostaka za čija bi se prava na prostakluk svejedno borili!

https://www.facebook.com/igor.peternel.9/posts/10220864840149985