Pero Kovačević: Poziv tajkunima, tajkunčićima i ostalim pljačkašima da vrte novac

Pero Kovačević

Nakon jučerašnjeg poziva predsjednika Vlade Andreja Plenković savjetnicima da nakon izbijanja afere Hotmail vrate novac ,danas je to učinila i predsjednica Republike Kolinda Grabar- Kitarović te rekla “Ja bih vratila novce. “Ističem – čast je važnija od novca”.

Očito je voda došla „došla do grla“ i ne znaju što činiti kad pozivaju savjetnike da vrate novac. Kad su već pozvali savjetnike i konzultant iz „družbe“ Martine Dalić da vrate lovicu trebali su to tražiti i od niza tajkuna, tajkunčića i drugih pljačkaša koji su opljačkali Hrvatsku počev od pretvorbe i privatizacije,predstečajnih nagodbi i drugih afera da to isto učine da odmah vrate opljačkano i oteto.

Budući to nisu učinili,ponukan premijerovim i predsjedničinim pozivom savjetnicima,pozivam sve tajkune i tajkunčiće te druge pljačkaše koji su opljačkali Hrvatsku počev od pretvorbe i privatizacije, predstečajnih nagodbi,ovršnih postupaka i drugih afera da to isto učine da odmah vrate opljačkano i oteto.

Kad bi premijerov, predsjedničin i moj poziv urodili plodom postali bi zemlja blagostanja i mladi bi se počeli vraćati u Hrvatsku!

Tražim od Andreja Plenkovića i Kolinde Grabar -Kitarović da me podrže u pozivu!

POZIV TAJKUNIMA, TAJKUNČIĆIMA I OSTALIM PLJAČKAŠIMA DA VRATE NOVACNakon jučerašnjeg poziva predsjednika Vlade Andreja…

Objavljuje Pero Kovačević18. svibnja 2018