Penava podržao Kujundžića: Potičemo da svi podrže sve!

foto HINA/ ik

Ivan Kujundžić na unutarstranačkim izborima u HDZ-u kandidirao se za potpredsjednika stranke.

Objavio je fotografiju u kojoj mu Ivan Penava, vukovarski gradonačelnik i kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a u timu Mire Kovača, daje potpis.

Izvor: Ivan Kujundžić

“Potičemo da svi podrže sve”, rekao je Kujundžić, koji je uputio i pismo aktualnom glavnom tajniku HDZ-a, Gordanu Jandrokoviću, u kojemu ga moli da uvede reda u kandidacijske liste.

“Opća je panika s potpisima kandidacijskih lista. Članovi su nestrpljivi jer je puno listi, o čemu se trebalo voditi računa. Obični ljudi, opravdano bojkotiraju, ražočarani bešćutnim tehnokratima, vladarima političkih procedura”, napisao je, među ostalim, Kujundžić u svom pismu.

Pismo prenosimo u cijelosti:

“Opća je panika s potpisima kandidacijskih lista. Članovi su nestrpljivi jer je puno listi, o čemu se trebalo voditi računa. Obični ljudi, opravdano bojkotiraju, ražočarani bešćutnim tehnokratima, vladarima političkih procedura.

Poštovani glavni tajniče Jandrokoviću,

u ime zdrave pameti, vrijednih volontera, običnih članica i članova HDZ-a, koji se već tjedan guše u papirologiji kandidacijskih potpisnih lista, tražim od Vas da poduzmete sve kako bi se ovo kupusište sa skupljanjem potpisa uredilo i omogućilo svim kandidatima jednaki tretman i pristup dobivanja potpisa.

Ova osmišljena birokratska i administrativna mjera, igra velikih brojki, ne temelji se na nikakvoj zdravoj pameti, a ponajmanje dobroj namjeri. Trebate nam, stoga hitno omogućiti popis članstva, nama iskazanim kandidatima za visoke stranačke dužnosti, kako bismo ih mogli obavještavati o našim porukama i aktivnostima. Ukoliko ne poduzmete valjane korake, u ovom ozračju karnevala, sve ćete nas uvući u kaos.

U naredna tri mjeseca izludjeti ćemo članstvo, koje nije plaćeno dužnosničkim plaćama, već vođeno načelom altruizma, volonterstva i sebedarja.

Doista niste bili inovativni i riješili ovaj problem digitalnom/smart, odnosno pametnom tehnologijom po modelu elektronskog sistema glasovanja, a time i podrške kandidaturama, jer, ne zaboravite, odavno smo u digitalnom dobu”,  napisao je Kujundžić u pismu Jandrokoviću.