Pavasović potvrdio: Policija je kod Crnjca, nije lišen slobode!

FaH

Odvjetnik Ivana Crnjca, izvršnog potpredsjednika Agrokora za financije, Ljubo Pavasović, potvrdio je za N1 da se policija nalazi i u domu njegova klijenta.

“Mogu potvrditi da se policija nalazi kod njegovog stana i to je sve što se za sada zna. Za bilo što drugo je prerano i mislim da bi bilo pogrešno davati bilo kakve izjave druge vrste”, rekao je Pavasović.

Što mu se stavlja na teret znat će se tijekom dana, istaknuo je. “Za očekivati je da će te osobe biti ispitane od strane Državnog odvjetništva i da će im se tada otkriti što im se stavlja na teret”, rekao je Pavasović.

Njegov klijent trenutno se ne nalazi u istražnom zatvoru. “U formalnom smislu nije lišen slobode, ne nalazi se u istražnom zatvoru, sad je u tijeku radnja pretraga doma, nakon toga ćemo znati što će se dalje događati”, kazao je Pavasović.

‘Nisam iščitao da je Todorić spominjao u svojstvu svjedoka-pokajnika, nikakvih takvih razgovora nije bilo i to mogu demantirati’, kazao nam je.

‘Istraga može trajati i godinu dana, no ne vjerujem da će tako biti, vjerujem da će protiv nekoga biti već podignuta optužnica u roku godinu dana’, kaže Pavasović za N1.