Pavasović: “Kako će ovo završiti gledat ćemo sljedećih godina”

Izvor: N1

Odvjetnik Ivana Crnjca, jednog od uhićenih u slučaju Agrokor, Ljubo Pavasović Visković za N1 je kazao da bi rezultat svega ovoga mogli čekati godinama.

Nitko od uhićenih još uvijek nije doveden na ispitivanja u zgradu Općinskog državnog odvjedništva u Zagrebu.

“Ništa neuobičajeno. Još uvijek se poštuju svi rokovi, a moguće ispitivanje bude tek sutra”, rekao nam je Pavasović Visković.

Na pitanje za što se sve tereti njegov klijent Pavasović Visković kaže da je za sada riječ o vrlo općenitim optužnicama, a sve je vezano uz nedavno revizorsko izvješće koje je iznio povjerenik Ante Ramljak. Zasad nije opisana ni šteta.

“To su opća mjesta već objavljivanja u medijima, sve što smo čuli od povjerenika. Vidjeli smo jedan oskudan tekst koji nije specificiran. Sutra ćemo meritorno.Tu je zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju, krivotvorenje službenih i poslovnih isprava te povreda obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga. Ono što je detaljno, prave stvari ćemo vidjeti tek sutra.”

Crnjac će se, kaže njegov odvjetnik, u ovom trenutku najvjerojatnije braniti šutnjom.

“Za drugačiju obranu trebalo bi pročitati spise od tisuću stranica, da idemo nepripremljeni to bi bio ceh koji bi se mogao skupo platiti. Gospodin Crnjac je u Zagrebu, veće pet mjeseci prati medije, za sada je potpuno miran i vjeruje da će svoju nevinost dokazati u potupku. Kako će sve ovo završiti gledat ćemo sljedećih godina”, rekao je Pavasović Visković.