Ova žena je nestala na području Rijeke. Jeste li je vidjeli?

Facebook

Na području Rijeke u subotu u poslijepodnevnim satima nestala je Milka Kolanović. Apel za potragom objavila je njezina kćer na Facebooku, a obitelj već intenzivno traga za njom.

Evo što je napisala:

‘U subotu 19. kolovoza 2017. na području Srdoča u Rijeci iz ulice A. B. Šimića oko 6 sati poslijepodne udaljila se naša mama – Milka Kolanović. Od tada joj se gubi svaki trag i glas. Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamno smeđu kosu. Ne znam koju odjeću je nosila u trenutku nestanka. Mobitel je ostavila kod kuće i udaljila se pješke. Ukoliko ste je vidjeli – bilo kakve informacije možete javiti na broj telefona 098327299 ili u II. policijsku postaju Rijeka.

Molim sve koji prate i čitaju da nam pomognu pokrenuti lokalni riječki HGSS u potrazi za mojom mamom. Policija ih ne pušta na teren jer se Srdoči smatraju urbanom sredinom. HGSS se može kontaktirati putem poziva na broj 112. Moja obitelj, prijatelji, susjedi i rodbina se sami organiziraju i pretražuju nepristupačne terene.

Bitan je svaki sat, a nestala je pred više od 24 sata. Treba nam njihovo iskustvo i sva raspoloživa sredstva. Ja sam na putu za Rijeku i stižem oko 2. Ne dozvolimo da birokracija stane na put pronalasku. Hvala vam puno na pomoći i podršci. Podijelite post.’