Otvorene prijave za 19. po redu manifestaciju Eko Etno Gacka

Ova dvodnevna gastro manifestacija izložbeno – prodajnog i natjecateljskog karaktera najveća je inajposjećenija manifestacija na području Grada Otočca, a prošle je godine okupila preko 3000 posjetitelja.

Grad Otočac i Turistička zajednica Grada Otočca i ove su godine pripremili zanimljiv program.

Manifestacija se održava 28. i 29. srpnja tj. posljednji vikend u srpnju. Prvi dan manifestacije započinje izložbeno prodajnim sajmom lokalnih proizvoda iz čitave Hrvatske, zanimljivom radionicom te poučnom kazališnom predstavom za djecu „Dobro se dobrim vraća“.

Prvi dan manifestacije svakako uključuje i gastro dio gdje će posjetitelji moći kušati specijalitete od pastrve ali i srdela jer i ove godine u Otočcu gostuje udruga Palagruža s Visa. Za odličnu atmosferu prve večeri pobrinut će se Tamburaški sastav „Čuvari noći“ iz Valpova.
Drugi dan manifestacije natjecateljskog je karaktera te se osim najfinijeg i najboljeg kotlića bira najsimpatičniji kuhar, najljepše ukrašen štand i najkreativnije uređen prostor za kuhanje. Svaki tim može svojevoljno odrediti temu u skladu koje će urediti svoj prostor. Drugog dana manifestacije zabava je zagarantirana. Sigurni smo da će dečki iz Gs Big Band-a napraviti odlično zagrijavanje, a
vrhunac večeri bit će koncert poznate zabavljačice na Hrvatskoj estradi, popularne Maje Šuput kojiće započeti u 22:00 sata.

Detaljan program bit će objavljen uskoro, a za sve one koji žele sudjelovati na manifestaciji Eko Etno Gacka (bilo kao izlagač ili u natjecanju u pripremi kotlića) poziv i prijavnice na manifestaciju mogu pronaći na web stranici Turističke zajednice Grada Otočca (https://discover-otocac.com/hr/prijavnice-za-eko-etno-gacka ).

Prijavnice za izlagače moguće je dostaviti na mail  tzg.otocac@gmail.com dok je prijavu za natjecanje u pripremi kotlića potrebno dostaviti osobno u ured Turističke zajednice radi odabira lokacije tima za kuhanje kotlića. Rok za prijave je do 20.
srpnja ili do popunjena mjesta.

Za sva ostala pitanja i informacije možete se obratiti u ured Turističke zajednice na adresi Kralja Zvonimira 17 svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati, na broj telefona 053 771 603, broj mobitela 099 216 5421 ili na e-mail tzg.otocca@gmail.com.