Otac koji je bacio djecu s kata na saslušanju, a potom pred suca

Izvor: Facebook

Oca (54) koji je jučer rano ujutro, dok su ona još spavala, izvukao četvero djece iz kreveta i bacio ih s prvog kata kuće u Pagu, prema najavi, u ovim trenucima treba početi saslušavati državni odvjetnik, a zatim će pred suca istrage koji će odlučivati o istražnom zatvoru.

Monstruma, koji je tim jezivim činom dokazao da nema baš ništa s časnom titulom oca, tereti se za četverostruki pokušaj teškog ubojstva, za što je predviđena zatvorska kazna od 15 do 40 godina. O

Troje djece na liječenju je u zadarskoj bolnici, dvoje u dobi od 3 i 5 godina su na intenzivnoj njezi, a osmogodišnju djevojčicu danas čeka operacija. Najteže ozlijeđeno dijete, sedmogodišnja djevojčica, sinoć je prevezena u KBC Zagreb. Ima brojne ozljede glave i prsnog koša i na mehaničkoj je ventilaciji. Više o pročitajte ovdje.

O stanju djevojčice pokušali smo se informirati jutros, ali nam je s Odjela za pedijatrijsku intenzivnu medicinu poručeno da takve informacije može dati samo Uprava, a nikoga iz Uprave u to doba na Rebru nije bilo. 

Zlodjelo koje se dogodilo na Pagu potreslo je cijelu zemlju. Obitelj je bila pod nadzorom zadarskog Centra za socijalnu skrb, iz kojeg tvrde da nikada ništa nije upućivalo na ovakav tragični događaj.

Otac monstrum zgrozio je i svjetsku javnost. Vijest o tragičnim događajima s Paga prenjeli su, između ostalih The New York Times, The Asociated Pres, Fox News i ABC News. Više pročitajte ovdje.