Osječane u Novu godinu na Trgu Ante Starčevića uvela Opća opasnost

Veliki broj Osječana Novu godinu dočekao je na središnjem gradskom trgu dr. Ante Starčevića uz vatromet i ponoćni valcer, a u prve minute 2020. uveo ih je rock sastav Opća opasnost.

Čestitajući Novu godinu okupljenima osječki dogradonačelnik Boris Piližota rekao je kako svima želi puno zdravlja, sreće, ljubavi, mira i uzajamnog uvažavanja i “da im se ostvari barem djelić onoga što si sami žele“.

Doček na otvorenom i ove je godine organizirao grad Osijek, a pročelnik Ureda gradonačelnika Željko Lončar izjavio je da je iz gradskog proračuna za održavanje koncerta Opće opasnosti izdvojeno nešto više od pedeset tisuća kuna čime je Osijek, kad je riječ o većim gradovima u Hrvatskoj, među onima koji su potrošili najmanje novca za organiziranje dočeka Nove godine.

Također u organizaciji Grada u dvorani Bells održan je i besplatan doček Nove godine za 300 osječkih umirovljenika koji su počašćeni glazbom, večerom i pićem, dok je ranije, u podne, na Trgu dr. Ante Starčevića organiziran i novogodišnji doček za najmlađe Osječane.