Osijek: Troje mladih poginulo u prepolovljenom BMW-u, liječnici se bore za život djevojke

Izvor: Lika online

U prometnoj nesreći koja se u subotu ujutro dogodila u Osijeku, uz tri poginule mlade osobe, teško je ozlijeđena i 20-godišnja djevojka, koja je prevezena u osječki Klinički bolnički centar, a njezino je stanje trenutno stabilno, izvijestili su u subotu iz osječko-baranjske policije i KBC-a Osijek.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 20-godišnjak i 24-godišnjak te 25-godišnjakinja, dok je 21-godišnjakinja s teškim tjelesnim ozljedama prevezena u osječki KBC, rekao je Hini glasnogovornik PU Zoran Kon.
Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je osobni automobil, zbog neprilagođene brzine, u Ulici Cara Hadrijana sletio s kolnika u park gdje je vozilo udarilo u drvo te se zaustavilo, ističu u policiji.

Vozilom je upravljao 20-godišnji mladić koji je poginuo, a teško ozlijeđena 21-godišnjakinja zaprimljena je u bolnicu s teškim ozljedama mozga, prsišta, trbuha, kostiju.

“Ona je trenutno stabilno i nije životno ugrožena. Sada je na respiratoru, prati se rad svih vitalnih funkcija, potpuno je zbrinuta i nadamo se dobrom ishodu”, kazao je novinarima dežurni anesteziolog Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje osječkog KBC-a Ivan Jurić.