Orešković: Nikada nisam dobila posao klečeći na koljenima

Odgovor Dalije Orešković Dariju Hrebaku

Saborska zastupnica Dalija Orešković rekla je u utorak da ona nikada nije bila žena koja dobiva posao tako da kleči na koljenima, kao što je za nju to rekao Dragan Kovačević, bivši direktor Janafa.

Nakon izlaska iz tromjesečnog istražnog zatvora u utorak poslijepodne, bivši direktor Janafa i drugoosumnjičeni u aferi Janaf, izjavio je, među ostalim da zamjera Daliji Orešković što se slikala ispred ‘kluba’ u Slovenskoj ulici, s natpisom Ured predsjednika Republike Hrvatske.

Po njegovim riječima, najviše mu je zasmetalo što se kod te ploče slikala baš ona, koja je kod njega, kaže, “došla na koljenima moliti da dobiva poslove po Janafu.”

“U svijetu Dragana Kovačevića žene očito dobivaju poslove tako da kleče na koljenima, na njegovu žalost, ja nikada nisam bila jedna od takvih žena niti sam to sada”, izjavila je Orešković za Dnevnik Nove TV.

“Sudeći po tome tko me intenzivno medijski na svaki drugi način u posljednje vrijeme napada, počevši od HDZ-a, moralnih vertikala kao što je to gospodin Kovačević, ili HDZ-ovih žetončića poput Darija Hrebaka, očito je da sam nekome stala na žulj”, dodala je.