Optuženi taksista: Nisam je silovao, bili smo pijani, a ona je podivljala kad sam rekao da nemam drogu

Nisam je silovao, oboje smo bili pijani i ona je dobrovoljno pošla sa mnom do mojeg kombija. Mislila je da imam drogu i pitala me imam li što, a ja sam rekao da imam. Kada smo ušli u kombi, shvatila je da nemam drogu i naglo je podivljala’, rekao je u istrazi 27-godišnjak iz Zagreba koji je prije nekoliko dana uhićen zbog optužbi da je pijanu 30-godišnju djevojku odnio u kombi i tamo je silovao.

“Počela je vrištati jer ima psihičkih problema, nakon čega sam ja izašao iz kombija. Ubrzo su tamo došli i moji prijatelji, a ona je bila potpuno odjevena. Dakle, ne stoji tvrdnja da sam je u kombiju silovao”, dodao je 27-godišnjak koji se nalazi u istražnom zatvoru u Remetincu.

Slučaj koji se dogodio u ranim jutarnjim satima policiji je prijavio vozač Ubera koji je vidio nepoznatog muškarca kako djevojku, prebačenu poput vreće preko ramena, nosi u kombi. Dijelove iskaza uhićenog 27-godišnjaka potvrdila je i njegova žrtva, navodno silovana djevojka koja je priznala kako ima povijest psihičkih smetnji.

U istrazi je kazala da ju je mladić silovao u kombiju, no dodala je kako je prilikom odlaska u kombi bila pri svijesti.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, žrtva silovanja ispričala je policiji kako se s taksistom H. H. upoznala te večeri u obližnjem narodnjačkom klubu. Osim što su se tijekom druženja zaredale runde, ponudio joj je travu i kokain koje može kušati u kombiju, na što je ona pristala te krenula s njim do vozila.

U jednom ju je trenutku taksist, kako tvrdi, dignuo kao vreću i prebacio preko ramena te tako odnio do kombija. Vjerojatno se u tom trenutku tamo zatekao vozač Ubera koji je, vidjevši muškarca kako preko ramena nosi prebačenu djevojku, posumnjao da se radi o otmici te nazvao policiju.

Djevojka tvrdi da ju je muškarac, nakon što ju je odnio do kombija, počeo napastovati. Nekoliko puta udario joj je glavom o unutrašnjost prozora, a zatim joj je poderao najlonke i gurao prste u spolovilo. Čim je iz kombija počela odzvanjati vika, dotrčali su prijatelji uhićenog H. H. i dvije djevojke. Muškarci su sjeli u kombi i odvezli se, a žrtvi kaznenog djela dvije su djevojke ponudile prijevoz kući.

Djevojka je sljedeće jutro slučaj prijavila policiji koja je krenula u potragu za osumnjičenim.
Iz noćnog kluba ispred kojeg se ovaj slučaj dogodio poručili su da te večeri nisu primijetili ništa čudno te da znaju tu djevojku jer tamo dolazi jednom do dva puta mjesečno, Te večeri kada se dogodilo navodno silovanje bila je sama u klubu.

Obitelj, prijatelji i poznanici o osumnjičenom imaju samo riječi hvale, kažu kako nije sklon nasilju te kako je u vezi, dok njegova majka tvrdi kako je riječ o namještaljci.

‘Svog sina ću spašavati do boli. Ovime mu je uništen život. Bio je u prvim redovima kad su štrajkali taksisti i definitivno smo uvjereni da je moj sin žrtva namještaljke’, rekla je majka uhićenog taksista. (Net.hr)