Općina Brinje i Učilište DMD Naturalis organiziraju izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida

Općina Brinje u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanovom za obrazovanje odraslih, organizira izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida iz Modula za profesionalne korisnike – dopunska izobrazba. Ova inicijativa poziva sve mještane Općine Brinje, kao i susjednih općina koji nisu pohađali dopunsku izobrazbu da se pridruže. Izobrazba će se održati u Društveno-kulturnom centru Brinje u petak, 17. ožujka s početkom u 17 sati.

Uz to, Učilište DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih, poziva na prezentaciju ostalih osposobljavanja koje provodi, kao što su osposobljavanje za rukovatelja motornom lančanom pilom, rukovatelja trimerom, rukovatelja poljoprivrednim traktorom s radnim priključcima, rukovatelj kombajnom, rukovatelj viličarom, rukovatelj bagerom, voditelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, osposobljavanje za lovca, osposobljavanje za lovočuvara.

Svi zainteresirani mogu doći u petak, 17. ožujka u brinjski Društveno-kulturni centar, Frankopanska broj 33, gdje će biti detaljnije upoznati sa svim programima za koje su zainteresirani.

N