Općina Brinje dobila novu dir. Turističke zjednice – Danijelu Dasović

Po završetku natječajnog postupka, za novu direktoricu Turističkog ureda TZO Brinje, Turističko vijeće izabralo je Danijelu Dasović Vranić, diplomiranu ekonomisticu iz Brinja.

Nova direktorica TZO Brinje, preuzevši 2.svibnja 2018. ovu odgovornu dužnost, istakla je kako je svjesna velikih izazova i obveza koje ju očekuju, te kako se nada da će uspjeti u zacrtanim ciljevima prvenstveno razvoja održivog turizma te daljnjeg razvoja turističkih kapaciteta i potencijala kojima Općina Brinje obiluje. Također, direktorica Dasović Vranić namjerava se dodatno angažirati oko većeg pružanja podrške i informacija potencijalnim privatnim iznajmljivačima s područja Brinja zainteresiranim za rad na razvoju vlastitih turističkih kapaciteta.

Ured TZ Općine Brinje smješten je u zgradi Općine (Doma zdravlja), a radno vrijeme ureda Turističke zajednice je od 8,00-12,00 sati, od pon-petka, a tijekom vikenda po potrebi.
Također, tijekom ljetne sezone Ured će prilagoditi svoje radno vrijeme turističkim potrebama jer se planira ostvariti dostupnost svima zainteresiranima tijekom udarnih vikenda, kada se očekuje da će mnogi turisti prolaznici bar zastati u Brinju.

Načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić koji je ujedno i predsjednik Turističkog vijeća TZO Brinje zaželio je puno uspjeha u radu novoj direktorici Danijeli Dasović Vranić te istaknuo punu podršku njega osobno i općinskih službi u radu Ureda.
Nacionalno/Ana Manjerović