Offshore World Challenge – Poreč 2017

Fotografija: 404.agency (PRess)

Treću godinu zaredom u Poreču će se od 13. do 16. rujna održavati međunarodni kvalifikacijski turnir u lovu na veliku ribu – ‘Offshore World Challenge – Poreč 2017’.

Fotografija: 404.agency (PRess)

Turnir u Big Game Fishingu u Poreču već je nakon prve dvije godine postao najveće natjecanje u Hrvatskoj, što pokazuje sve veći interes, kako natjecatelja, tako i građana i posjetitelja koji ne žele propustiti ovaj sportski spektakl.

Potvrđeno je sudjelovanje 70-ak brodova, 300 članova posade iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Njemačke, Austrije, Norveške, Rusije i drugih europskih zemalja, ujedno je i kvalifikacijski turnir za svjetsko prvenstvo koje će se održati u travnju 2018. godine u Queposu u Kostariki. Ova velika sportska manifestacija svake godine okuplja sve veći broj zaljubljenika u lov na veliku ribu, čime se Poreč pozicionira kao jedna od najboljih svjetskih ribolovnih destinacija na karti Big Game Fishinga.

Fotografija: 404.agency (PRess)

Organizator turnira, Športsko ribolovni klub Big Game 4tuna, i ove je godine privukao najbolje svjetske ribolovce, a za još zanimljiviji koncept manifestacije tu je i Tunalicious Street Food Festival, u sklopu kojeg će svi posjetitelji na porečkoj Rivi 14. i 15. rujna moći uživati u specijalitetima od tune i bogatoj ugostiteljskoj ponudi.

Prijave su otvorene do 1. rujna, a više o samom natjecanju i prijavama možete saznati na na službenoj Facebook stranici. Detalje o Tunalicious Street Food Festivalu možete pronaći na službenoj Facebook stranici manifestacije.