Odzvonilo rezervacijama hladovine ! Načelnik pokupio ručnike, sljedeći puta kazna – do 2000 kn!

Izvor: Facebook

 Nema više “rezeracije hlada” što su u zadnje vrijeme osmislili jako pametni i domišljati “odmornjaci” stvarajući nekorektnost ali i sebičnost. Načelnik Općine Tribunj Marko Grubelić stao je tome na kraj, tako da svi oni koji budu rezervirali mjesto u hladovini, na tribunjskim plažama  mogu očekivati “čestitku”, novčanu kaznu.

A da je to tako potvrdio je to danas načelnik Grubelić koji je obišao plaže Bristak, Zamalin i Sovlja. Na Facebooku objavio je post sljedećeg sadržaja:

[NEMA REZERVACIJA – vol. “n”]

Danas smo bili na Bristaku, Zamalinu (do Kuzmine vale) i Sovlji.

Prema već poznatoj proceduri, stvari možete pokupiti u dvorištu općinske zgrade.

Međutim, naglasili bi jedan “novitet”.

Još samo ovaj put možete svoje stvari dobiti natrag – besplatno.

Od sljedećeg puta ćete morati potpisati preuzimanje stvari te dati svoje osobne podatke kako bismo Vam mogli na kućnu adresu poslati uplatnicu s novčanom kaznom.

U Odluci o komunalnom redu Općine Tribunj, članak 140. stavak 1. propisuje da je na prirodnim i uređenim plažama zabranjeno nakon korištenja plaže ostavljati ručnike, rekvizite za plažu i druge stvari osobne namjene a sve u svrhu rezervacije plažnog mjesta.

Stvari iz prethodnog stavka zatečene na prirodnim i uređenim plažama bez njihova vlasnika, odnosno korisnika, smatrat će napuštenima, te će biti uklonjene.

Nadalje, članak 177. točka 6. definira da će se novčanom kaznom u iznosu od 500,00 do 2.000,00 kuna kaznit fizička osoba ako na prirodnim i uređenim plažama nakon korištenja plaže ostavlja ručnike, rekvizite za plažu i druge stvari osobne namjene.

Hvala na razumijevanju i suradnji!

[NEMA REZERVACIJA – vol. "n"]Danas smo bili na Bristaku, Zamalinu (do Kuzmine vale) i Sovlji.Prema već poznatoj…

Objavljuje Marko Grubelić, načelnik Općine TribunjPonedjeljak, 12. kolovoza 2019.