Očekujemo da se Grbin ispriča Bruni Esih, a ne ona njemu

Izvor: Nacionalno/Dražen Prša

SDP-ov saborski zastupnik Peđa Grbin na Facebooku prozvao prozvao saborsku kolegicu Brunu Esih zbog, kako piše, klevete. Grbin optužuje Esih da je na Facebooku objavila poveznicu na članak u kojem piše kako je Grbinov otac za vrijeme Domovinskog rata pucao po Puli i ubijao hrvatske branitelji.

Zlatko Hasanbegović, stranački kolega Brune Esih, tvrdi da to nije istina.

“Riječ je o još jednom od lažnih Facebook profila Brune Esih. Mi smo tu potpuno nemoćni, prema Facebooku smo išli i tako dalje…

Optužbe su potpuno neutemeljene. Nećemo se ispričati Grbinu, već očekujemo da će se gospodin Grbin ispričati gospođi Esih. Svi koji poznaju Brunu Esih znaju da to nije njezin način političkog djelovanja”, kazao je Hasanbegović gostujući u N1 studiu uživo.

Podsjetimo, SDP-ov saborski zastupnik Peđa Grbin na Facebooku prozvao prozvao saborsku kolegicu Brunu Esih zbog, kako piše, klevete.

“Već nekoliko godina opskurni portali optužuju mog tatu da je za vrijeme Domovinskog rata ubijao hrvatske branitelje. Do sada smo to ignorirali jer se s takvim glupostima niti tata niti ja nismo imali namjeru baviti. Ali, kada takvu klevetu širi i “uvažena” zastupnica Bruna Esih tada sam, na žalost, prisiljen reagirati.

“Poštovana” kolegice, za početak, moj se tata ne zove V.G. već Slavko Grbin. Kao i mnogi drugi Istrijani ’90.-ih je stao u obranu domovine i nikada se zbog toga nije busao u prsa jer je radio ono što je bila njegova dužnost. Uvrijedivši njega, uvrijedili ste Istru, Istrijane i hrvatske branitelje.

Očekujem promptnu ispriku, a do tada dijelim nekoliko slika i link na povijest 1. domobranske bojne Pula, koje je moj tata bio član, možda nešto i naučite”, napisao je Grbin na Facebooku