Očajna majka: Moj Luka se utopio zbog izljeva krvi u mozak, ne mogu vjerovati da ga više nema!

Majka trinaestogodišnjeg dječaka stradalog na Braču dobila je danas nalaz obdukcije.

“Moj Luka je, tvrde liječnici, imao izljev krvi u mozak. Zbog toga je izgubio svijest i potonuo. On se rodio na otoku, plivao je od druge godine – u Dunavu, u oceanu, moru… Aktivni je sportaš, stalno je vrijeme provodio na košu, biciklu… Svakog mjeseca je imao redovne preglede. Zašto on? Ne mogu vjerovati da mog djeteta nema”, kazala je očajna majka malenog Luke za Večernje novosti.

“Mi smo bili na dječjoj plaži. Sjedili smo, gledali u malu djecu. Luka je s prijateljima iz razreda otišao na kajak. Javio mi se kao i uvijek. Inače, sam ide u školu, sam ide na Štrand”, priča u suzama majka Jelena.

“To je mirno more, uvala”, očajna je Jelena. “Sada moramo čekati zbog procedure iz ambasade. Ne idem kući bez njega, bez mog djeteta”.

Lukin otac Marcos živi u Argentini, gdje mu je i javljeno za tragediju, pa je odmah krenuo u Hrvatsku. Vijest o nesreći poput bombe je odjeknula i šokirala sve koji su poznavali mladog sportaša. U njegovom klubu i Osnovnoj školi “Vasa Stajić”, koju je pohađao, još ne mogu vjerovati da je Luka, izuzetno spretan, visok i jak, kako ga opisuju, preminuo.