Obučen u majicu Draže Mihailovića prijetio predsjedniku HVIDR-e Knin

Izvor: Nacionalno/Ilustracija

Prema dobivenim informacijama, nakon incidenta koji se odvijao u lokalnom kafiću “Petko” u naselju Uzdolje, na prometnici Knin -Drniš nasuprot tvornice Knauf, policija je privela B.P. (53).

Naime, B.P. je došao obučen u majicu s likom Draže Mihailovića i počeo konzumirati značajne količine alkohola, navode prisutni svjedoci. Igrom slučaja u istom kafiću našao se i predsjednik HVIDR-e Knin koji je pozvao policiju vidjevši spornu majicu.

Prilikom privođenja pred mnogobrojnim gostima kafića B.P. je zaprijetio predsjedniku HVIDR-e smrću, nakon čega je predan pritvorskom nadzorniku PP Knin.

Prema navodima čitatelja B.P. je srpske nacionalnosti.

Glasnogovornica policijske uprave Šibensko kninske, Marica Kosor, potvrdila je informaciju o privođenju muške osobe, B.P. (53).

“Muškarac je priveden u ugostiteljskom objektu “Petko”, u naselju Uzdolje nedaleko od Knina. Zatečen u alkoholiziranom stanju te s majicom neprimjerenog sadržaja (majica s likom Draže Mihailovića), a zatim odveden u policijsku postaju gdje je proveo i noć.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja bit će predan sucu za prekršaje, a za sada ga se tereti jedino sukladno članku 5. Zakona o prekršajima povrede javnog reda i mira, za što zatvorska kazna može biti i do 30 dana” kazala je Marica Kosor, prenosi Dnevno.hr